Місцем проведення табору стане село Циганівці, що на Ужгородщині, на оздоровчій базі “Тримбіта”.

Період проведення табору 9 по 18 серпня. Вікова категорія дітей: 7-13 років.

Координатор табору, відповідальний за формування списків табору:

Протоієрей Вадим Гайдиш: 050-224-03-66.

З благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, ініціативи Інноваційного відділу єпархії, Молодіжного відділу, Єпархіального відділу у справах катехизації, Соціального відділу, Інформаційного відділу та підтримки Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, Єпархіального відділу єпархіального, церковного, культурно-просвітницького служіння та Ужгородського міського благочиння вже більше 10 років проводиться Всеукраїнський, дитячий, духовно-просвітницький, оздоровчий табір.
Оздоровчий табір, який знаходиться в гірсько-лісовій місцевості характеризується чистим, розрідженим повітрям, помірною вологістю. Табір є чудовим місцем для відпочинку дітей. Зміна кліматичних умов для дитини вже сама по собі веде до посилення адаптаційних реакцій, підвищенню фізіологічної активності багатьох органів і систем, стимулює імунітет і фактори неспецифічного захисту.

Про нас. Назва табору говорить за себе – ми прагнемо вказати істинну дорогу дітям, дорогу до храму, до Бога, – сказав одного разу при відкритті табору митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор. Дитячий табір «Камо грядеши» є унікальним місіонерським явищем по своїй природі і щороку він поповнюється новими дітьми. Чути про наш табір далеко за межами Мукачівської єпархії. Останній табір прийняв 175 дітлахів в тому числі з Києва, Івано-Франківська, Одеси, Тернополя, тощо.

Наш табір має свій гімн, прапор, девіз. Щодня дорослі педагоги разом зі священниками стараються підготувати для діток насичену програму, яка не позбавлена чіткої ієрархії, розподілу обовязків та звичайно дружби. Якщо Ваша дитина має поганий апетит чи вередує чи не слухає вас, або ж не хочете молитися чи залежить від компютера − ви по адресу! В нашому таборі дитина кардинально зміниться. Вона буде їсти все, що є вдома, а від слова інтернет буде втікати. Перед початком і вкінця дня, перед вживанням і після вживання їжі буде разом з вами, батьки – молитися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.