Недарма кажуть, що очі – дзеркало душі. Я, повністю згідна з цим твердженням. Ніщо так не розкаже про людину як її очі. Зауважу, що в даному контексті мова піде не про погляд чи колір очей… Передусім − це тепло чи холод, які вони відображають, це те, що людина несе в собі…

Можливо хтось мене не зрозуміє, осудить чи можливо навіть змінить думку, та все ж я скажу. Інколи, з першого погляду на людину можна сказати, що вона здібна, щира, скромна чи щось подібне, та як тільки заглянеш в це її дзеркало, − змінюєш думку. Перша думка часто хибна.

Чому ж люди полюбляють одягати маски? Одного разу мені сказали, ніколи не придивляйся і не шукай щось в чужих очах. Довгий час я не розуміла чому і це питання часто виникало в мене в голові. Ну як тільки я зіштовхнулася із такою ситуацією, відразу зрозуміла в чому справа.

Побачивши людину вперше можна отримати хибну думку та враження. Інколи люди роблять не те, що бажає їхня душа чи те, що вони хочуть, а те, що повинні робити. І для того щоб в людей була хороша про них думка, одягають певним чином маски, і здаються такими відкритими та щирими, але якщо зазирнути в їхні очі, то можна багато чого прочитати.

Та чи варто брехати впершу чергу самим собі задля чийогось враження? Якщо ви дійсно вважаєте себе християнами, то, чи таким способом ви не ідете проти волі Господньої? Немає поганих людей. Є люди, які заплуталися та зійшли з правильного шляху, адже Господь створив всі однакових, за образом і подобою Божою.

Завжди потрібно починати із самого себе і поступово люди, які є поруч будуть йти з вами в одну сторону і стануть на шлях, який веде нас до Господа, до спасіння. Варто просто вірити в добро, в серці тримати тільки радість та тепло і тоді твоє дзеркало завжди буде привертати людей поруч, задля того, щоб разом йти і підніматися сходинками тільки вгору.

…Вже потрошку почалася підготовка до свят, які зігрівають душу, то ж бажаю вам відкрити свої очі і спрямувати їх на тепло, добрі справи та на любов до ближнього. Забудьте погане, викиньте з голови непотрібну для душі інформацію, моліться і творіть добро. І тоді Господь подарує вам Благодать для вашої душі та спасіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.