РІЗДВЯНИЙ МАРАФОН. В рамках благодійного проекту “Різдво для ближнього” святкове благовістя лунало в десятках соціальних закладах та оселях

В період з 6 по 10 січня 2020 року з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за ініціативи голови Молодіжного відділу єпархії та голови Іршавської молодіжки, архімандрита Агапіта (Шпиняк) молодь Іршавщини в рамках благодійному проекту ,,Різдво для ближнього,, з гучною колядою та смаколиками відвідала кілька соціальних закладів області та оселі одиноких людей.

Під час благовістя молодь з духовенством відвідали: Мукачівські психоневрологічні диспансери, Відділення стаціонарного догляду Іршавського територіального центру соціального обслуговування населення, малозабезпечені та багатодітні родини з маленькими дітлахами, багатодітні сім’ї ромів, Онкогемотологічне відділення Обласної дитячої лікарні, тощо. 

“Різдвяні свята − це дні надзвичайного духовного піднесення, розквіту віри, надії та любові. Саме в ці дні варто ділитись найкращим, що ми маємо − своєю любов’ю. Тож дякуючи добрим людям ми маємо можливість дарувати свою любов, тим хто цього потребує. Часто нас вражає те що ми бачимо, холодну хату, дах з якого протікає, вікна які ледь тримаються і бабусь які так з надією чекають своїх рідних. Друзі так хочеться сказати – не забуваймо своїх бабусь, матерів! Часто вони покинуті всіма, крім Бога! Пам’ятаймо це!”, йдеться в коментарях до подій на офіційній сторінці Іршавського молодіжного братства імені святого Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.