29 грудня 2017 року в Мукачеві відбувся чин похорону ветерана Великої Вітчизняної Війни, генерал-майора Дьоміна І.В.

Ветеран Великої Вітчизняної Війни відійшов до Господа на 94-му році життя. В останню дорогу спочилого прийшли провести рідні, близькі та військовослужбовці частині А-1556, 128-ї окремої механізованої бригади в м. Мукачево.

З благословення керуючого єпархією Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського відспівування ветерана звершили: настоятель Свято-Георгієвського храму, що діє при частині А-1556, 128-ї окремої механізованої бригади, протоієрей Іван Гергель та благочинний Мукачева, протоієрей Петро Лях.

Додамо, що спочилий генерал-майор неодноразово брав особисту участь в церковному житті єпархії.

Подійні миті з життя Мукачівської єпархії за участі спочилого читайте в матеріалах:

МУКАЧЕВО. Вшанування жертв Великої Вітчизняної війни та загиблих воїнів АТО
МУКАЧЕВО. Благословення випускникам Мукачівського військового ліцею

З біографії спочилого: Дьомін Іван Васильович, народився 08.10.1923 року в с. Новлянка, Іванівської області (Росія). В свої 16-ть років вступив до льотного училища. У 1941 році пішов добровольцем на фронт, а разом з тим продовжував навчання в артилерійському училищі. З кінця 1941-го перебував на фронті до закінчення Другої Світової Війни. Після закінчення війни служив в СССР, Єгипті, Китаї, Україні. Закінчив військову службу в місті Мукачеві на посаді начальника артилерії 128-ої дивізії в званні полковника. Біля 2005 року указом президента України було присвоєно звання генерал-майора. Після військової служби продовжував працювати в комунальному міському господарстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.