МУКАЧЕВО. Відбулися підсумкові збори благочинних Мукачівської єпархії

26 грудня в приміщенні Єпархіального управління Мукачівської єпархії керуючий єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський провів останні в 2017 році збори благочинних Мукачівської єпархії.

Участь в зборах взяли: секретар Мукачівської єпархії, протоієрей Віктор Місо та всі благочинні Мукачівської єпархії. Збори, як і завжди розпочалися молитвою, після чого владика безпосередньо перейшов до обміркування єпархіального життя.

Архієрей ознайомив всіх священників з останніми церковними новинами та подіями в житті Української Православної Церкви.

Владика ще раз нагадав присутнім про необхідність ревізій стану парафіяльних справ. На порядку денному також були обговорені актуальні питання з парафіяльного життя кожного благочиння. Архієрей призвав духовенство посилити церковне місіонерство та проповідь серед парафіян. Окрема увага була приділена якісному розширенню діяльності парафіяльних Недільних шкіл. Також в ході зборів була запланована дата проведення наступних зібрань духовенства.

По завершенні владика Феодор щиросердечно подякував всім благочинним за пастирську роботу на місцях та ще раз привітав з наступаючими Новорічно-Різдвяними святами.

По закінченню зборів, владика Феодор провів індивідуальний прийом благочинних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.