З благословіння керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського за підтримки небайдужих людей Іршавське молодіжне товариство на честь святого Пророка і Предтечі Господнього Іоанна днями до Дня людей з особливими потребами провело зустріч з дітками з особливими потребами.

На порозі Іоанно-Богословського чоловічого монастиря, що у селі Сільце святкового ранку зібрались дітки з особливими потребами з спеціалізованого інтернату міста Мукачева, товариства інвалідів і реабілітаційного центру міста Іршава.

Понад сорок діток мали можливість взяти участь у святих Христових Таїнствах Церкви. Помолившись на богослужінні дітки виступили з маленьким святковим концертом показавши присутнім свої дані Богом таланти. Разом з особливими дітками відвідали літургію і вихованці Ільницької школи-інтернат.

Після свята кожен учасник отримав подаруночки і пообідавши смачненьким святковим обідом всі вирушили разом з братчикам до Мукачівського психоневрологічного диспансеру де також був проведений святковий захід після якого всі отримали частування в честь свята.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.