Спільну зустріч Іршавської молоді та благодійної спілки “Схід сонця” провели на завершення пасхальної акції

У вівторок, 10 травня, Іршавське молодіжне товариство відвідало людей з обмеженими можливостями. Зустріч відбулась за запрошенням громадської благодійної організації, що опікується людьми з вадами розвитку спілки “Схід сонця”. Голова спілки вже неодноразово співпрацювала з молоддю братства відвідуючи інвалідів. Цей захід став завершальним в проведенні пасхальної акції «Христос Воскресе – радійте всі», яка стартувала з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського.

Як зазначає голова Іоанно-Предтечівського братства ієромонах Агапіт (Шпиняк), «Сам Господь заповідав нам любити ближніх, відвідувати хворих, тому ми як діти Божі повинні наслідувати і допомагати іншим».

За час спілкування гості мали можливість передивитися фільм “За ім’я Твоє”, у дискусії поспілкуватись з головою братства і, звичайно, подивитись святкову програму, яку підготували учасники братства.

Наприкінці урочистостей ієромонах Агапіт подарував благодійній спілці “Схід сонця” ікону Божої Матері, покровительки всіх знедолених та кожному учаснику свята ікону святих Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії, щоб серцем взивали до цих великих угодниць Божих, а вони своїм заступництвом дарували у серця віру,надію і любов, адже у цьому буремному світі без цього так важко.

Іршавське молодіжне братство імені Пророка і Предтечі Господнього Іоанна від імені голови братства ієромонаха Агапіта (Шпиняка) висловлює щиру подяку найперше Всемилостивому Господу, нашому правлячому архієпископу Феодору за його щиру підтримку і гарячі молитви і всім тим, хто долучався і допомагав проводити пасхальну акцію. Тисячі радісних сердець – більшого в дарунок за труди і не може бути! Акція “Христос Воскресе – радійте всі” завершена та сподіваємось, що за молитвами дорогого владики на другий рік вона стартує знов.

Іршавське молодіжне братство

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.