Як повідомляє http://uzhgorod.net.ua 11 травня у Закарпатському обласному військовому комісаріаті відбулися урочисті проводи призовників.

До місць подальшого навчання відправили 15 хлопців. До кінця тижня їхня кількість сягне понад 60, а до кінця призовного періоду – понад 330. Саме таку кількість закарпатців буде призвано до військової служби цієї весни та літа.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в проводах призовників взяв благочинний Ужгородського районного благочиння, настоятель Свято-Покровського храму-пам’ятника Ужгорода, протоієрей Миколай Кабаці.

Отець Миколай звершив молебень за мир в Україні, після чого звернувся до молодих призовників з пастирським словом. Опісля, разом з кліриком Покровського храму, дияконом Миколаєм освятив новобранців святою водою.

100 із призовників, котрі нестимуть службу у прикордонних військах, повернуться після навчання до Закарпатської області. Решта будуть розподілені по військових частинах на території України, повідомляє інтернет-ресурс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.