18 лютого, за ініціативи воскресної школи “ОБРАЗОК” з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, Митрополита Мукачівського і Ужгородського відбулася онлайн-зустріч вчителів недільних шкіл Мукачівської Православної Єпархії УПЦ.

Тема духовного зростання нині звучить особливо актуально – посеред спокус та викликів сьогодення.

Звісно, роль недільної школи у становленні та розвитку духовно зрілої особистості переоцінити важко. Змалечку батьки ведуть нас до храму, де спочатку на Літургії, а потім і на уроках Закону Божого ми пізнаємо світлі знання Господньої науки. Саме тут з маленької насінини починає рости дерево нашого духовного життя – і саме це визначає пріоритети роботи вчителів недільних шкіл, їх прагнення до самовдосконалення та співпраці.

В зустрічі взяли участь представники недільних шкіл з Ужгорода та Мукачева, населених пунктів Ужгородського та Мукачівського району, сіл Дубриничі, Латірка, Біласовиця, Котельниця.

Очолив зустріч голова Єпархіального відділу у справах катехизації, протоієрей Василій Поп.

У ході зустрічі учасники обговорили важливі теми з життя недільних шкіл, обмінялися досвідом роботи, визначили спільні напрямки взаємодії, окреслили низку заходів на найближчу перспективу.

Учасники домовилися підтримувати між собою активну комунікацію, в тому числі у форматі робочих зустрічей у майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.