СТАВНЕ. У місцевій ЗОШ відкрито меморіальну дошку в честь Героя України − Михайла Левицького (25.10.1993−†16.02.2023)

16 лютого 2024 р. виповнюється рік з дня відважної смерті Героя України − Михайла Левицького з с. Ставне, що на Великоберезнянській Верховині.

Полеглий у війні з окупантом, 16 лютого 2023 р. Михайло отримав у той день несумісні із життям поранення внаслідок ворожого мінометного обстрілу біля населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області.

Левицький Михайло Іванович, 25.10.1993 р.н., старший стрілець 3 гірсько-штурмового відділення 3 гірсько-штурмового взводу 2 гірсько-штурмової частини А 3029 військової частини А 4267 був призваний на військову службу по мобілізації 17 травня 2022 року 2 відділом Ужгородського РТЦК та СП Закарпатської області.

З нагоди річниці смерті Героя у Ставнянській ЗОШ I-III ст. відбулося відкриття меморіальної дошки.

На запрошення сім’ї загиблого воїна участь в церемонії відкриття дошки взяло духовенство Великоберезнянського благочиння.

У співслужінні священників округу, прот. Івана Гуй та прот. Віктора Петрика чин освячення дошки та заупокійну літію очолив настоятель місцевого храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці, протоієрей Миколай Дупин.

Після молитви отець Миколай звернувся до присутніх з пастирським словом.

P.S. СТАВНЕ. Громада села провела в останню дорогу героя України – Михайла Левицького

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.