ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Проведено благодійний концерт для дітей-сиріт та ВПО з дитбудинку “Обійми” м. Дніпра, що проживають у Великоберезнянській санаторній школі-інтернат

Днями з благословення Високопреосвященнішого Феодор, митрополита Мукачівського та Ужгородського, а також за підтримки Свято-Пантелеймонівського храму смт. В. Березний та ініціативи й участі викладачів та учнів шкіл мистецтв відділу культури Холмківської сільської ради, було організовано і проведено благодійний концерт для діток-сиріт та внутрішньо переміщених осіб з дитячого будинку “Обійми” м. Дніпра, що проживають у Великоберезнянській загальноосвітній санаторній школі-інтернат.

До діток завітали талановиті учні Тарновецької, Коритнянівської дитячих шкіл мистецтв відділу культури Холмківської сільської ради та зразковий хореографічний ансамбль «Наша файта» БК с. Сторожниця, керівник Мирослава Огразанська. Також у концертній програмі взяли участь колядницький гурт «Gloria» учнів та викладачів Коритнянівської ДШМ, солісти Данило Петришинець, Наталія Литвин, Еліна Гумен, керівник Тетяна Іллар, учні Тарновецької ДШМ Марк Ковров, Вікторія Фешко, викладач Наталія Калинська, Дарина Білак, викладач Тетяна Довбиш та юні гітаристи брати Мигалович, Барбара Балог, Ілона Куруц, викладач Інна Петрушевська.

Зі сцени звучали прекрасні різдвяні колядки, сольні виступи чудових вокалістів, віртуозна гра гітаристів та запальні танці танцюристів.

Багато позитивних емоцій отримали дітки. Вони з великою радістю аплодували музикантам й підспівували знайомі пісні. В захваті спостерігали за грою на гітарі та танцями. В кінці концерту отримали можливість відчути себе справжніми музикантами й спробувати пограти на електрогітарі. Це особливо сподобалося дітям і вони з великою радістю використали цю можливість.

Живе спілкування діток-сиріт з далекого м. Дніпра, які вже майже два роки живуть та знайомляться з нашим гостинним Закарпаттям і талановитими дітьми нашого краю та їх викладачами принесло задоволення й користь для всіх. Для діток-сиріт – це ще одна розрада, прояв уваги до них, а для музикантів – можливість послужити Богу та людям і виконати справу милосердя.

Щиро дякуємо всім, хто прийняв участь в цьому заході та бажаємо, щоб їх талант завжди надихав інших, приносив позитивні емоції й допомагав творити добро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.