СІЛЬЦЕ. Чернеча обитель восьмий раз зібрала і передала допомогу ЗСУ

30 січня, з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського зусиллями насельників та прихожан Свято-Іоанно-Богословського монастиря, прот. Симеона Шляхта, настоятеля Свято-Миколаївського храму села Доробратово з вірянами восьмий раз було зібрано і передано ЗСУ необхідну допомогу.

Під час збору було зібрано та передано: теплі речі (термоодяг), шкарпетки, ковдри, продукти харчування (крупи, копчені м′ясні вироби, сало, смалець, консервація), різноманітні інструменти (набор рожкових та накидних ключів), ліки, засоби особистої гігієни та різні смаколики.

Загальна сума збору склала 17 000 тисяч грн, які були відправлені для наших мужніх воїнів ЗСУ.

«Висловлюємо особливу подяку прихожанці монастиря, Олені Матіко, яка доклала великих зусиль для збору допомоги. Щиро дякуємо настоятелю Свято-Миколаївського храму села Доробратово, протоієрею Симеону Шляхта з прихожанами, які зібрали велику допомогу для воїнів ЗСУ. Також дякуємо жінкам, які роблять випічку для наших солдатів. Дякуємо всім, хто допоміг і допомагає нам в організації та зборі коштів», зазначив в коментарі події, намісник монатиря, архімандрит Лука (Томишинець).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.