23 грудня, в храмі на честь Почаївської ікони Пресвятої Богородиці м. Ужгород, до дня Святого Миколая відбулась єпархіальна олімпіада з основ Закону Божого серед учнів недільних шкіл Мукачівської єпархії УПЦ.

Застріч традиційно розпочалась з молитви.

Високопреосвященніший Феодор митрополит Мукачівський і Ужгородський з духовенством звершили молебень перед початком усякого доброго діла, після якого керуючий архієрей звернувся до всіх присутніх зі словами проповіді.

Архіпастир висловив подяку організаторам олімпіади прот. Василію Алексій, парафіянам храму та викладачам ужгородської недільної школи «Образок», духовним наставникам усіх недільних шкіл і побажав всім учасникам олімпіади успіхів в пізнанні законів Божих, духовного вдосконалення та Божого благословіння.

Після цього розпочалась сама олімпіада. Шість недільних шкіл прийняли участь в духовних змаганнях.

Після завершення виконання завдань архіпастир дітям задав творче завдання, описати одне саме велике бажання, що хочуть юні серця саме сильніше в дану мить, і практично всі твори визначались одним – це миром на нашій Українській землі та перемогою!Після цього всі роботи обуло оцінено комісією і визначено переможців, вручено грамоти на подарунки.

Кращими за кількістю балів виявились вихованці недільної школи «Образок» храму на честь Почаївської ікони Пресвятої Богородиці м. Ужгород Агія Адріан та вихованець недільної школи що діє при кафедральному соборі на честь Різдва Пресвятої Богородиці м. Мукачево Бучина Олександр.

Після зачитання результатів архіпастир висловив подяку вчителям за плідну роботу в духовному розвитку молодих поколінь, і побажав молоді на духовних досягненнях не зупинятись і далі рости духовно для пізнання Законів Божих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.