ВІТАННЯ МИТРОПОЛИТА МУКАЧІВСЬКОГО І УЖГОРОДСЬКОГО ФЕОДОРА З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Шановні наші захисники, військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Щиросердечно вітаю всіх Вас із професійним святом − Днем Збройних Сил України.

Бути військовослужбовцем Збройних Сил України завжди було почесним і відповідальним служінням. Сьогодні саме на Ваших плечах лежить найбільший тягар відповідальності за долю Української Держави та захист її територіальної цілісності від ворога.

У цей день ми передусім схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг житиме вічно і слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння своєму народу і Батьківщині.

У цей день також вітаю усіх військових капеланів: прийміть щирі побажання допомоги Божої у Вашому служінні заради спасіння душ захисників Батьківщини та найшвидшої перемоги над ворогом.

Бажаю Вам, шановні захисники і військовослужбовці, щоб заступництвом Пресвятої Богородиці Господь зберіг Ваші життя на радість рідним, щоб Ви повернулись додому неушкодженими і далі будували своє майбутнє в мирній Україні згідно із Заповідями Божими і гідно славили Господа і Бога нашого.

Від усього духовенства, чернецтва та вірян Мукачівської єпархії Української Православної Церкви висловлюю Вам щиру подяку за сумлінне виконання Вашого служіння Україні, відвагу, мужність та героїзм усьому особовому складу і ветеранам Збройних Сил України.

З повагою,
митрополит Мукачівський і Ужгородський ФЕОДОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.