ЦИГАНІВЦІ. Дитячий табір «Камо Грядеши» відвідав керуючий архієрей Мукачівської єпархії

19 серпня у день Преображення Господнього керуючий Мукачівської єпархії, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський, разом з духовенством єпархії відвідав дитячий, духовно-просвітницький табір «Камо Грядеши».
Прибулих архієреїв та духовенство єпархії з віршами радо зустріло 190 дітей зі своїми духівниками та вихователями.
Кожен з шести загонів презентував свою назву, девіз та речівки. Далі владики в теплій і дружній атмосфері поспілкувалися з малечею. Архієреї провели повчальний урок Закону Божого, після чого всі діти отримали відповідні призи і подарунки.
Цьогоріч в таборі є біля двох десятків дітей ВПО та дітей з сімей загиблих Героїв України. Крім того є також діти з різних кутків України, а саме з Києва, Білої Церкви, Харкова, Гостомеля та інших міст нашої Держави.
Кожен загін має своїх священників та двох вихователів. Щодня дітки вранці та вечері моляться. Молитва лунає також перед і після прийому їжі, а також є обов’язковою до вивчення під час проведення уроків Закону Божого. Крім того, щовечора діти зі священиками окремо моляться за наших воїнів та перемогу ЗСУ над ворогом.
Програма табору насичена і різнобарвна. Є багато повчальних, корисних і розвиваючих блоків у виховній складовій. Крім загальнообов’язкових церковних уроків є тематичні квести, спортивні змагання, походи до лісу, всілякі майстер-класи, тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.