5 грудня з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за ініціативи волонтерів ГО Волонтери Закарпаття, молоді Іршавщини та підтримки добрих сердець в м. Іршава було проведенно відкриття Резиденції помічників святого Миколая.

Організатори цього проєкту ГО Волонтери Закарпаття, як і годиться розпочали добру справу з молитви.

Молебень здійснили священники храмів м. Іршава. Очолив молебень, благочинний Іршавщини о. Іван Лупак. На відкритті були присутні представники місцевої влади.

Це чудовий простір і територія на якій дітки зможуть провести фотосесії, принести листи до святого Миколая, а також всі бажаючі зможуть зробити донатити допомогу для благодійного проекту “Щедрий Святий Миколай”.

Це проєкт, який діє вже 12 рік поспіль. Під час реалізації проєкту волонтери та молодь буде роздаватися подарунки майже по всіх соціально-реабілітичних центрах, школах-інтернатах, дитячих будинках області.

З подарунками планується адресне відвідування потребуючих родин.

Резиденція помічників святого Миколая діятиме з 5 по 13 грудня. З 14 по 20 грудня в резиденції дітки зможуть отримати подарунок від святого Миколая, поспілкуватися з ним і зробити фото на згадку.

Щиро дякуємо всім за допомогу.

До уваги школи та садочків! Якщо Ви з групами діток захочете відвідати Резеденцію святого Миколая − вхід безкоштовний.

Довідки за номером: 068 066 73 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.