ХМІЛЬНИК. Завершив свою роботу дитячий, духовно-просвітницький табір на честь святителя Іоана Шанхайського і Сан-Франциського (ФОТОМИТІ+)

З 19 по 21 липня 2022 року з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського при Свято-Успенському храмі с. Хмільник був проведений триденний дитячий, духовно-просвітницький літній табір на честь святителя Іоана Шанхайського і Сан-Франциського.

Незважаючи на свою коротку тривалість, програма табору була насиченою. Духовні бесіди, спортивні змагання, купання в басейні, квести, відвідини зоопарку, пікніки, конкурси, вікторини, пісні – все це було щоденною діяльністю дітлахів.

Головною складовою табору звичайно була щоденна молитва і участь в Таїнстві Причастя.

Крім всього іншого дітки відвідали чернечі обителі Мукачівської єпархії, зокрема Мукачівський Свято-Миколаївський та Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївський жіночий монастирі.

На екваторі табору в Мукачівському монастирі відбулася зустріч дітей з Митрополитом Феодором. Діти мали можливість поспілкуватися зі своїм архієреєм, дізнатися багато цікавого. Владика Феодор висловив подяку протоієрею Богдану за роботу з молоддю та зробив акцент на тому, що духовне виховання людини починається з дитячих років, і потрібно сіяти зерна любові до Бога, ближнього та євангельські істини з юного віку.

Очільник табору, настоятель храму, протоієрей Богдан Бабинець щиро дякує всім причетним до реалізації цього дитячого проєкту.

Особлива подяка педагогам, помічникам, які щоденно жертовно працювали з дітьми.

Висловлюємо вдячність: директору пансіоната «Енергетик» Чепурі Ю.Ю, Наталії Хрипта, Ґаджега Івану (магазин «Хмільник АBC»), ігумені Іларії (Мукачівський монастир), монахині Еліконіді (Свалявський монастир), Наталії Поляк-Золтан (директор Хмільницької гімназії), Анастасії Бабинець, матушці Наталії, Наталії Муска, Анні Аннет, Олександрі Сухан, Нелі Попович, Анастасії Бабинець, Василю Русин та іншим.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.