До Дня захисту дітей молодь єпархії відвідала сотні одиноких сердець

1 червня у світі відзначають Міжнародний День Захисту Дітей.

Цього дня вже традиційно з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та ініціативи голови Молодіжного відділу єпархії архімандрита Агапіта (Шпиняк) за підтримки кондитерської «Mr. Cake», кондитерів: Світлани Лях, Наталії Бесага, Вікторії та добрих сердець молодь Іршавського молодіжного братства разом з благочинним Іршавщини, протоієреєм Іваном Лупак, провели насичений день.

Завдяки підтримці добрих сердець, молодь єпархії змогли побувати в: Чинадіївському дитячому будинку, Обласному реабілітаційному центрі для молоді, Інтернаті для слабозорих, багатодітних та малозабезпечених родинах, Виноградівському спеціалізованому дитячому будинку для хлопців. Крім того, молодь долучилася до проведення екскурсійної поїздки в рамках якої діти відвідали Хустський замок, страусину ферму, оленячу ферму, контактний зоопарк тварин, равликову ферму, село Ізу, європейський центр лозоплетіння, буйволину ферму, Свято-Миколаївський чоловічий монастир с. Іза.

Разом з тим молодь долучилася до проведення свята в центрі міста Іршава, приуроченого до Міжнародного Дня Захисту Дітей.

Іршавська молодіжка щиро дякує благочинному Іршавської ОТГ, Іванну Лупак, Асоціації Українців у Швейцарії, об’єднанню «Повітряні кульки» м. Іршава, Городнянській ЗЗСО.

Щиро всіх Вас, друзі просимо молитв за керівника і наставника молоді, архімандрита Агапіта, який зараз перебуває на реабілітації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.