У єпархії створено нове молодіжне братство на честь святителя Нектарія Егінського (+Фото)

На базі громади Свято-Пантелеймонівського храму смт. Великий Березний створено молодіжне братство на честь святителя Нектарія Егінського з метою об’єднання людей доброї волі, волонтерів та благодійників для ще більш ефективної спільної допомоги нужденним Великоберезнянського краю.

З благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського та Ужгородського наразі молодіжка об’єднує близько 30-ти людей, які окрім своїх буденних справ, готові взяти на себе піклування про малозабезпечених людей, багатодітні сім’ї та нужденних.

«Подібна благодійна робота проводилася і раніше, але зараз, створивши братство, будемо мати можливість її значно розширити та систематизувати, залучивши більше людей. Наразі ми готуємо список таких сімей з їхніми потребами та організовуємо їм допомогу до свята світлого Христового Воскресіння», – проінформував очільник молодіжки та настоятель храму, протоієрей Серафим Гичка.

Також новостворене братство буде піклуватися і про переселенців, дітей-інвалідів, які проживають в реабілітаційному центрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.