Щороку в Мукачівській єпархії до свята Стрітення Господнього, духовенство традиційно реалізовує ряд благодійних акцій, які вже стали одним великим проєктом добра під назвою «Стрітенські зустрічі».

З 10 по 15 лютого з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та ініціативи Молодіжного відділу було проведено благодійний проєкт «Стрітенські зустрічі – 2022».

За словами організаторів проєкту протягом п’яти днів молодь відвідала і зігріла своїм добром майже 1000 людей. Було роздано 200 журналів для молоді «Отрок» за що ми щиро дякуємо головному редактору видання, архієпископу Обухівському, Іоні. Молодь роздала майже 200 продуктових наборів, солодощі, багато одягу та взуття, а також овочі, випічку від кондитерів, освячені стрітенські свічки.

В цілому молодь з проєктом завітала до сотні одиноких людей, інвалідів, багатодітних родин, соціального гуртожитку для незрячих м. Мукачево, УВП № 9, Іршавського будинку пристарілих, Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, Ільницької гімназії (школа-інтернат), безпритульних іршавщини, тощо.

Цього річ акція добра була присвячена невтомному керівнику Іршавської молодіжки, важкохворому архімандриту Агапіту (Шпиняк).

Молодь щиро дякує всім добрим людям, що долучаються до добрих справ: голові правління Іршавської Райспоживспілки С. Лупак, пану Віктору та Василію, кондитеру Ангеліні Білак і всім тим, хто завжди підтримує і розуміє нас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.