ВІННИЦЯ. Молодь єпархії стала призером Всеукраїнського турніру з міні-футболу

З благословіння митрополита Вінницького і Барського Варсонофія, Молодіжний відділ Вінницької єпархії провів міжєпархіальний турнір УПЦ по міні-футболу.

Десять команд з різних єпархій Української Православної Церкви прийняли участь у футбольному турнірі. До міста Вінниці на стадіон 35-ї школи, де проводились змагання, завітали такі команди: “Ніка” (Хмельницька єпархія), “Торпедо-НДС” (Київська єпархія), “Голосіївський монастир” (Київська єпархія), “Моноліт” (Вінницька філія Міжнародної Антинаркотичної Асоціації),  “CREDO” (Тульчинська єпархія), Одеська Духовна Семінарія (Одеська єпархія), “Фома” (Харківська єпархія), “Закарпаття” (Мукачівська єпархія), “Братство Ярослава Мудрого” (Вінницька єпархія), “Спас” (Вінницька єпархія).

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора нашу команду представили молодь Іршавського благочиння на чолі протоієреєм Сергієм Пасулею – відповідальним за роботу з сім’ями у вказаному благочинні.

За результатами міжєпархіального турніру наша команда посіла почесне 2-е місце програвши в фіналі команді господарів, з чим ми їх вітаємо і дякуємо за достойний виступ і прекрасний результат.

Більш детально про турнір на сайті Вінницької єпархії УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.