Сьогодні, 12 травня виповнилося 80 років від дня народження багаторічного благочинного міста над Ужем, протоієрея Івана Моланича.
Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Іван!
Маємо честь від імені духовенства та чернецтва древньої Мукачівської єпархії привітати Вас з чудовим ювілеєм Вашого життя.
Господь обрав Вас для особливого життєвого шляху. Шляху служіння, самовідданості, жертовності, толерантності і молитви. Це служіння в Церкві Христовій Ви несете сумлінно і взірцево!
Багато років поспіль Ви несли послух благочинного міста Ужгорода. Ви звершували пастирське служіння в багатьох районах, містах і селах Закарпаття. Ви виховали ціле покоління щирих і чуйних вірян та священників. Це не просто, але Ви, у справах своїх, показали і доказали, що це можливо.
Вас люблять і цінують, як доброго пастиря і духівника далеко за межами нашого краю. Ви маєте авторитет, як поміж духовенством, так і між вірянами. Це показово!
Нехай Милосердний Господь в ці Пасхальні дні дарує Вам міцного здоров’я, радості духа і всіх Своїх благословень.
З повагою, митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор з паствою
Також в свою чергу духовенство Ужгородського міського благочиння на чолі з благочинним протоієрей Володимиром Гуй молитовно вітали ювіляра за Божественною Літургією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.