В єпархії відбувся благодійний концерт до Дня Матері (+Фоторепортаж)

Як анонсувалося раніше, 9 травня, у День матері, в місті Ужгороді відбувся благодійний концерт ініційований парафією Почаївської ікони Божої Матері спільно з проектом Сімейного відділу єпархії “Я ХОЧУ ЖИТИ”.

Святкове дійство під назвою “Мамина Любов” відбулося з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, за медійної підтримки єпархіального Інформаційного відділу.

З вітальним словом та виконанням церковних творів на грецькій мові до публіки, в залі Обласного художнього музею ім. Й. Бокшая, звернувся протоієрей Василій Алексій – настоятель релігійної громади на честь Почаївської ікони Божої Матері та водночас головний координатор протиабортного проекту «Я ХОЧУ ЖИТИ» і Сестринства єпархії на честь свт. Нектарія Егінського.

Далі до виступів приєдналися: хор храму під регентуванням Ангеліни Алексій, оперна співачка, солістка Закарпатської обласної філармонії Галина Гаврилко, музиканти Діана Малашина і Кристина Атрощенко, учень Недільної школи «Образок» Микола Мельничук та учениці-три сестрички: Александра, Марія і Анна.

Відтак дитячий хор Недільної школи «Образок» порадував присутніх чудовими піснями в поєднанні з дитячим теплом сердець.

Святковий концерт мав благодійну основу зі збором коштів для лікування 27-річної Таміли Лошак, учасниці Сестринства, яка бореться з важким онкозахворюванням (гліобластомою).

Серед присутніх у залі були й представники обласної влади, які висловили упевнену думку за важливість проведення подібних просвітницьких подій в обласному центрі.

Захід завершили спільним виконанням пасхальних піснеспівів.

Фото: Василь АЛЕКСІЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.