ВІТАННЯ НАРОДНОМУ ХУДОЖНИКУ УКРАЇНИ, ВОЛОДИМИРУ МИКИТІ З НАГОДИ 90-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ!

 ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ!

Маємо честь привітати Вас з поважним ювілеєм Вашого життя – 90-річчям!

 Дякуємо Богу, що з Його волі в нашому краї народився і ділиться своїм талантом з нами великий академік, твори якого, не побоїмося цього слова, вже випереджують наш час.

Ви є не просто чудовим художником, неймовірно талановитою людиною, але передусім Ви є віруючою людиною. Власне віра в Бога і допомагає Вам творити, інтерпретувати, відтворювати, декларувати і говорити через полотно про ті поняття, принципи і категорії, які поєднують людину з Богом.

В апостола Павла є чудові слова про те, що кожен із нас повинен робити те, що від нього залежне в своєму покликанні. Він пише: «У якому станi хто був покликаний, браття, у тому кожен i залишайся перед Богом» (1 Кор. 7:24). Ваше покликання – проектувати внутрішній світ людей, їхнє життя, долі, принципи в полотно. Для чого? Для того, щоб кожен мав можливість через Вашу картину оцінити, а іноді і переусвідоміти своє життя, зробити певні висновки і йти далі до Бога.

Мати таку творчу людину в нашій державі – велика цінність, адже у художника є свій погляд на світ, особливе внутрішнє око! Нам дуже приємно, що сьогодні можемо привітати Вас із Днем народження! Нехай Ваші думки, фантазія і уява продовжують радувати людей!

В цей чудесний ювілей хочу побажати Вам, щоб кожен день надихав Вас на нові ідеї і творіння, щоб серце постійно співало і наповнювалося натхненням, щоб Ваше бачення залишалося прекрасним і добрим.

Міцного здоров’я Вам і сил до всього! Нехай Господь благословить всі Ваші починання, працю і життя! Благословення Господнє нехай перебуває з Вами!

З повагою і шаною,

митрополит Мукачівський і Ужгородський ФЕОДОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.