Співчуття родині Золтана Ленд‘єла з приводу смерті дружини – Людмили

Сьогодні, 31 січня 2021 року на 74 році життя відійшла у вічність дружина колишнього Мукачівського міського голови, Ленд’єл Золтана Золтановича – Людмила Іванівна Ленд‘єл. Про це повідомляє сайт Мукаівської міської ради.

*****

Шановний Золтан Золтанович, родино, близькі та друзі спочилої!

Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті Вашої дружини, матері, бабусі, сестри та подруги життя. Ніякі слова не змозі висловити непоправне горе людей, котрі втрачають найближчу людину на світі.

В своєму земному житті Людмила Іванівна була надзвичайно працьовитою, енергійною, порядною та щирою людиною, яка завжди допомагала колегам по роботі та мешканцям міста. Це була щира самовіддана віруюча душа, яка любила Бога, людей і Церкву!

Родино! В цей скорботний час ми з глибоким сумом та жалем поділяємо разом з Вами, Ваше горе та підтримуємо Вас.

Від себе особисто та Мукачівського Єпархіального Управління висловлюю молитовні співчуття всім рідним і близьким померлої та молюся за упокій душі спочилої Людмили.

Нехай Господь, упокоїть її душу в своєму Царстві. Закликаю всіх священнослужителів Мукачівської Православної єпархії Української Православної Церкви до посиленої молитви за новопредставлену.

Вічна їй пам’ять!

+ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.