Вітання з нагоди дня Ангела секретарю Мукачівської єпархії – протоієрею Віктору Місо

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Віктор!

Від себе особисто та від духовенства нашої древньої Мукачівської єпархії маємо честь привітати Вас з Днем Вашого Ангела!14502868_559967954206689_7195708087505146933_n

Бути секретарем єпархії – нелегко. Щоденні піклування про стан поточних єпархіальних справ, питання юриспруденції, пастирського служіння, взаємовідносини між священнослужителями та вірянами, домашня Церква і насамкінець служіння біля престолу – це не протокольний перелік Вашої роботи – це Ваше щоденне життя!

Носячи послух в нашій єпархії, у Вашому лиці ми бачимо людину, яка відверто, щиро, жертовно віддає себе служінню Тому, Хто покликав Вас бути Його вірним служителем. Дякуємо Богу і Вашим батькам, які привили Вам та вклали у Вас чудові риси талановитого, смиренного та жертовного служителя Господнього на ниві Христовій.

Від усієї великої православної сім’ї Мукачівської єпархії в день Вашого Ангела бажаємо, щоб Всемилостивий Господь благословив Вам надалі залишатись тою людиною, яка, не шкодуючи своїх сил, допомагає вірним чадам Святої Церкви побачити живий Образ Христа та відшукати єдину вірну дорогу до Небесного Града. Здоров’я Вам, Вашій сім’ї, душевного миру та безбоязненого служіння Своєму Творцю. Многая Вам і благая літа.

ФЕОДОР,

архієпископ Мукачівський і Ужгородський з паствою

1 коментар

  1. З днем Ангела Ваше Високопреподобіє о.Віктор!!! Бажаю міцного, як алмаз здоров’я і довгих років служіння біля Престола Божого в древній Мукачівській єпархії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.