З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського у четвер, 14 січня, відбувся Різдвяний концерт в Чинадіївському дитячому будинку. “Україна колядує – колядує вся земля” з цією колядкою братчики Іоанно-Предтечівського братства з головою братства ієромонахом Агапітом і намісником Сілецького монастиря архімандритом Філаретом, разом з учнями Ільницької школи-інтернату, з дітками Недільної школи Іоанно-Богословського монастиря, а також з викладачами їхали в дитячий будинок, що знаходиться в Чинадієві.

Різдвяний концерт зібрав повний зал малечі. Цар Ірод, воїни, ридаюча Рахіль, пастушки і козаки виступали для діток. Вражаюча і захоплива картина “Вертепу” зачаровувала глядачів. “Важливо, коли ми всі працюємо разом, тоді є справжній результат. Учасників концерту було більше сорока людей, всі як один старались донести веселу звістку, що Христос народився», – зауважив голова братства.

Вихованці Ільницької школи-інтернату щедрували, колядували і посівали. Слухати їх можна було годинами, адже виступ діток був ніби чарівною казкою. Наостанок вихованці Чинадіївського дитбудинку нас не відпустили без подарунка, подарувавши цінний і дорогий дарунок – коляду! Та йшовши з дитячого будинку ми взяли набагато більше, чим можна уявити – та дитяча любов, щирість, доброта закарбувалась в серцях молоді. “Україна колядує – колядує вся земля” – колядуймо й ми, прославляючи новонародженого Предвічного Бога!

Іршавське молодіжне братство 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.