Свято-Георгієвський чоловічий монастир, що в с. Заболотне з колядами завітав до онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні

У день Різдва Христового у всіх на серці завжди дуже радісно, тепло… Тієї радості і теплоти так багато, що кожен з нас хоче поділитися нею з іншими і прославляє через це народженого Іісуса Христа колядками, щедрівками, вінчуваннями.
Так і у Свято-Георгієвському чоловічому монастирі, що в с. Заболотне вже стало доброю традицією з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського у перший день Різдва Христового розділяти цю Різдвяну радість разом з хворими дітками онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні, що у Мукачеві.

«Хочеться допомогти цим дітям повірити у справжнє Різдвяне диво і хоч трішечки розбавити їхні сірі будні. Свою підтримку проявили дорослі і діти. У дорослих є розуміння проблеми, а діти емоційно відчувають, що хворіти – це неприємно. Не можна гуляти, гратися, а лише ліки і режим, тому і старалися розвеселити і підтримати тих, хто мав би зараз гуляти, гратися поруч, а натомість бореться за своє життя. На серцях у нас подвоїлась радість, коли ми побачили усмішку на обличчях у хворих дітей. Особливою радістю для маленьких пацієнтів було звичайно побажання найскорішого видужання» − відмітив у своєму коментарі щодо події, намісник обителі архімандрит Серафим (Вереш).

Кинів Мар’яна,

спеціально для https://m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.