З благословення керуючого єпархією Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та з ініціативи Молодіжного відділу єпархії у дні пасхальних свят Іршавським молодіжним братством на честь пророка і предтечі Господнього Іоанна для дітей сиріт та дітей зі шкіл інтернатів була проведена благодійна акція присвячена світлому Христовому Воскресінню «Подаруй частичку пасхальної радості».
Радістю світлого Воскресіння Христового братство вирішило поділитися з вихованцями Ільницької школи-інтернат з хворими дітками Іршавської міської лікарні, а також з малечою Чинадіївського дитячого будинку.
В благодійній акції взяли участь також священнослужитель Іоанно-Богословського чоловічого монастиря, ієромонах Агапіт та молоді міста Іршави.
Разом з дітками подорожувало «сердце доброти», яке показувало наскільки велике може бути сердечко, якщо в ньому є доброта без якої життя втрачає свої барви.
Діткам були подаровані пасхи, писанки, ікони, солодощі, а також різні подаруночки. Проте найголовніше те, для чого все це робилось – донеслася до діток звістка про світле Христове Воскресіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.