01.01.2016 – вперед! Морозна погода на вулиці була повним антонімом стану нашої душі – тепло, яке не можна передати словами, а можна тільки відчути, переповнювало групку людей, що розходилися по домівках після зустрічі. Якої? Незвичайної! Чому? Бо зазвичай 1 січня в кожного асоціюється по-своєму, однак початок цього року став трішки інакшим.
Сьогодні, так сьогодні, 01 січня 2016! року, з благословіння високопреосвященішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, Перечинське молодіжне братство імені архімандрита Василія (Проніна) прийшло в гості до вихованців Перечинської школи-інтернату. Дітки разом з протоієреєм Володимиром Грицько, благочинним Перечинського району, та архімандритом Миколаєм (Шестак), головою перечинських братчиків, та молоддю відспівали подячний молебен, дякуючи за прожитий рік, та молячись за прийдешній – за мир в неньці-Україні, за успішне навчання, здоров’я, щасливе життя та… здійснення потаємних мрій. Кожен молився про своє, але, в той же час, всі за єдине!
Не обійшлося й без подарунків. Пам’ятаєте, зовсім недавно ми розповідали про майстер-класи в Духовно-просвітницькому центрі імені архімандрита Василія (Проніна) на яких дітки зокрема випікали та розфарбовували пряники (хто не читав, то інфо тут ?!). Так ось, сьогодні ці пряники разом з солодкими подарунками були передані діткам в школі-інтернат. А ще, були колядки, імпровізовані, але такі святкові!
Знаєте, дитячі прохання є найдорожчими, бо істинно щирими. І ця щирість передається всім оточуючим, хто з добрими намірами стукає в їх серденька. Так було з і нами. Можливо, цей день був одним з найкращих з усіх 1 днів попередніх років для нас, але надіюся, що не тільки для нас! От така вона, трансформація добра в природі…
P.S. І ще, хочемо сказати три чарівні слова двом особам, очі яких сьогодні особливо іскрилися від щастя, а їх батьківська любов призвела до того, що ми віддали діткам декілька кілограмів радості, проте отримали тонну тепла, – нашим батюшкам, завдяки яким задум вдався на повну. Спаси Вас Господи і нехай цей день буде хорошим почином на весь рік.

Перечинське молодіжне братство,

спеціально для m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.