До Мукачівської єпархії прибув Всеукраїнський Хресний хід задля духовної підтримки українського народу та зміцнення віри під час випробовувань сьогодення

22 лютого 2024 р. до Мукачівської єпархії прибув Всеукраїнський Хресний хід задля духовної підтримки українського народу та зміцнення віри під час випробовувань сьогодення.

Зустріч Хресної ходи та молебень перед святинями відбулися в Червоногірському чоловічому монастирі на честь Всіх Святих, що в м. Мукачеві.

Учасників Хресної ходи разом з десятками священнослужителів єпархії з благословення керуючого Мукачівської єпархії, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського зустрів вікарій єпархії, Преосвященніший Іларій, єпископ Свалявський.

Нагадаємо, що Хресну ходу було розпочато 18 лютого, задля духовної підтримки українського народу та зміцнення віри під час випробувань сьогодення.

Під час Хресної ходи священнослужителі зі святинями з молитвою за здоров’я та спасіння, благословення і збереження українських воїнів, за поранених та полонених, їх сім’ї та сім’ї загиблих, за нашу перемогу та справедливий мир, за злагоду та благополуччя в Україні відвідують різні куточки України.

Духовенство молитовно містами України несе ікону Покрови Пресвятої Богородиці з часткою Її Омофору, ковчег з мощами рівноапостольного князя Володимира, мученика Віктора та праведного Петра Калнишевського.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.