МУКАЧЕВО. Єпархія влаштувала день відпочинку та паломництва дл дітей-сиріт, переселенців з КЗСЗ Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Обійми” ДМР (м. Дніпро)

Днями з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського та Ужгородського за ініціативи та фінансової підтримки викладачів і студентів кафедри Туризму факультету Туризму та міжнародних комунікацій та кафедри Загальної педагогіки та педагогіки вищої школи факультету суспільних наук ДВНЗ УжНУ було організовано день відпочинку та паломництва для діток-сиріт, переселенців з КЗСЗ Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Обійми” ДМР, м. Дніпро.

В рамках благодійного проєкту у супроводі настоятеля Свято-Пателеймонівського храму смт. В. Березний, отця Серафима Гичка діти відвідали Мукачівський замок де після пізнавальної екскурсії мали можливість подивитися мультфільми про будівництво замку та спроби його завоювання.

Крім того, діти побували в історичному центрі м. Мукачева, відвідали кінотеатр “Скала”.

В піцерії “Колізей” діти скоштували смачну піцу та отримали багато піц на зворотню дорогу.

Повертаючись додому, група завітала до Свято-Покровського монастиря с. Ракошино де взяла участь у вечірньому богослужінні та поспілкувалася з настоятелем, архімандритом Митрофаном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.