ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Звершено паломницьку поїздку до святинь монастирів Закарпаття

З благословіння Високопреосвященнійшого Феодора, митрополита Мукачівського та Ужгородського цими вихідними днями віряни храму на честь великомученика і цілителя Пантелеймона, що в смт. Великий Березний здійснили чергову паломницьку поїздку до святинь монастирів Закарпатття.

Участь в поїздці взяло більше 50 людей. Серед монастирів, які вдалося відвідати прочанам були: Свято-Пантелеймонівський жіночий монастир в селі Осій Іршавського району, жіночий монастир на честь святого Іоанна Предтечі і Хрестителя Господнього в селі Дубрівка, жіночий монастир в честь преподобного Серафима Саровського в селі Приборжавське, Свято-Пантелеймонівський чоловічий монастир (Хуст-Колесарево), Свято-Вознесенський жіночий монастир, що в селі Чумалево, храм в честь великомученика Димитрія Солунського в с. Мала Уголька де знаходяться мощі преподобного Іова Угольського, Свято-Михайлівський монастир в селі Грушево, скит в честь Афонської ікони Пресвятої Богородиці, біля Грушева та Свято-Миколаївський чоловічий монастир в селі Нанково, де знаходяться мощі преподобного Олексія Карпатського.

Загалом за два дні віряни відвідали майже 10 монастирів, познайомилися з духівниками та настоятелями та мали можливість побачити монаше життя таким, яким воно є не в теорії, а в реалії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.