ВІТАННЯ БЛАЖЕННІШОМУ МИТРОПОЛИТУ ОНУФРІЮ З НАГОДИ 9-Ї РІЧНИЦІ ІНТРОНІЗАЦІЇ

Ваше Блаженство, дорогий наш Першосвятитель і Отець!

Маємо честь від імені духовенства та монашества Мукачівської єпархії Української Православної Церкви та від себе особисто привітати Вас з 9-ю річницею Вашої інтронізації на древню кафедру Київських Митрополитів!

Церква Христова є живим Тілом Спасителя та організмом у якому всі можуть прийти до пізнання Істини і стати Христовими виключно через Христа.
Ваше Першосвятительське служіння у цей складний час всім нам вкотре показує і доказує, що тільки любов’ю і виконанням заповідей Божих можна подолати всі негаразди і перемогти зло. Ми свідчимо, що Ви є Митрополитом Київським і всієї України і батьком всіх українців, які живуть в нашій Батьківщині, а також через війну сьогодні є за межами нашої Держави.
Ваше миротворче служіння сповнене того переконання, що наші воїни ЗСУ переможуть ворога, і у нашій Державі настане мир і спокій.

Ваше Блаженство! Ми бачимо і відчуваємо Вашу любов до Христа, яка випромінюється до своєї пастви, і абсолютно очевидною для всіх, хто здатний це бачити серцем і розумом. Любов, яку Ви маєте до нас «тішиться правдою», і воістину «усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить» (1 Кор. 13:6–7).

Господь обрав Вас Предстоятелем у важкий час і ми всі дякуємо Богові за це! Ваше серце, душа, розум цілісно переживають за усю Церкву і Її людей. Ваше сумлінне служіння у важкий момент в історії Української Православної Церкви і України приносить духовні плоди задля збереження миру в Україні і стійкості очолюваної Вами Церкви в Правді Божій і Її чистоті, яка дотримується канонічного порядку Святого Православ’я.

Ще раз вітаємо Вас, Ваше Блаженство і молимося Господу, щоб Милосердний Бог дарував Вам тілесну міцність, силу духовну та невичерпну допомогу у Вашому Першосвятительському служінні.

Просячи Ваших Першосвятительських молитв,
смиренний послушник Вашого Блаженства,
Митрополит Мукачівський і Ужгородський
Феодор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.