В Неділю, 25 червня, з благословення Високопреосвященнійшого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського сімейно-соціальний проєкт “Я ХОЧУ ЖИТИ” святкував свій перший ювілей діяльності – 5-ти річчя. Молоді учасники разом з гостями та головним координатором проєкту – протоієреєм Василієм Алексієм звершили подячним молебен після чого отець Василій в своєму слові розповів історію проєкту та подякував всім учасникам за нелегку працю.

Голова сімейного відділу єпархії  – протоієрей Олександр Онисько,  висловив подяку всім учасникам проєкту від імені керуючого Мукачівською єпархією митрополита Феодора за понесені труди во Славу Христа і Його Церкви та відмітив важливість соціального служіння тим хто його потребує особливо в час війни.

Шеф-редактор проєкту Людмила Дикун розповіла про основні напрямки діяльності проєкту які є актуальними в цей час. Також гості проєкту, які отримали допомогу мали змогу висловити подяку всім учасникам за справи милосердя.

Слід нагадати, що 2018 року у червні згаданий проект “Я ХОЧУ ЖИТИ” стартував з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та за ініціативи прихожан храму на честь Почаївської Божої Матері в місті Ужгороді.

Більше про проєкт і його діяльність читати тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.