БІНДЦ. Побачив світ 9 номер Богословсько-історичного збірника, наукового центру імені архімандрита Василія (Проніна)

Днями побачив світ 9 випуск Бословсько-історичного науково-дослідного центру імені архімандрита Василія (Проніна) (БІНДЦ).

Інновацією, впроважденою редколегією збірника №9 стало використання QR кодів окремих документів розміщених у виокремлених статтях. Скориставшись відповідним додатком читач/дослідник матиме змогу ознайомитися з оригіналом документу в його електронній варіації.

Значним досягненням редколегії збіоника є розміщення №8 БІНДЦ в міжнародній наукометричній базі Index Copernicus (IC):
https://journals.indexcopernicus.com/search/details?id=51390&lang=pl&fbclid=IwAR1Y5w29JLoo0-QOhxfaq9vNP7ngy1VlbcwStw_P7NHvqhcKkoqjH7tAW_g

Наукові записки БІНДЦ мають Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації: серія ЗТ № 743/335Р від 16 січня 2020 р.

Центр, який об’єднує дослідників з 2009 року, активно вивчає історичне минуле Православної Церкви на Закарпатті, богословсько-історичну спадщину архімандрита Василія (Проніна), різноманітні богословські та історичні питання.

За час існування Центру видано цілий ряд наукових публікацій, монографій, збірників документів та проведено міжнародні конференції на актуальні теми.

Координатором наукового центру є PhD (теологія), ThDr (богослов’я ), протоієрей Олександр Монич.

За весь час існування видано ряд наукових публікацій, монографій, збірників документів та проведено міжнародні конференції на актуальні теми.

До складу редколегії журналу сходять відомі українські та зарубіжні вчені.

ВАЖЛИВО: Електронні варіанти всіх номерів «Наукових записок» БІНДЦ, вимоги до оформлення статей та інша актуальна інформація знаходиться на офіційному сайті Мукачівської єпархії за цим покликанням: https://m-church.org.ua/naukovi-zapysky-bindts/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.