ПАСХАЛЬНИЙ МАРАФОН. Благодійний візит духовенства Воловецького благочиння до будинку людей поважного віку (+Фото)

У Великдень духовенство Воловецького благочиння завітали до “будинку престарілих” в село Нижні Ворота – з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівсьокого і Ужгородського.
-Пасха – це таке свято, коли необхідно нікого не залишити поза увагою. Адже Христос воскрес не лише заради соціально благополучної верстви населення. Людьми нас робить співстраждання, та співпереживання тим, кого ритм сучасного світу викидує на обочину дороги життя. Тим паче сьогодні одному з мешканців терцентру виповнилося 70 років. Пана Юрія ми вітали усією великою сім’єю та проспівали йому “многая літа”. Зрештою, а що нам ще потрібно для щастя?!, – зауважив у коментарі ініціатор благодійного візиту, настоятель Свято-Покровського храму села Таламаш протоієрей Василій Бабець.
Добру справу підтримали священники протоієрей Георгій Бонь, настоятель Верхньоворітського храму на честь Різдва Богоматері та протоієоей Адріан Гусар, настоятель Петро-Павлівського Храму села Нижніх Воріт, а також парафіяни зазначених храмів.
“Щиро дякую усім добродіям, які долучилися до нашої “Пасхальної акції” та внесли посильну пожертву, щоб зробити свято там, де цілий рік одні будні. Нехай Воскреслий Господь усіх вас винагородить сторицею”, – подякував протоієрей Василій Бабець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.