АНОНС. ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ НА ТЕМУ: “ВЕЛИКИЙ ПІСТ.ДІТИ. ХВОРІ, ЛІТНІ ЛЮДИ”

В неділю, 26 березня 2023 року  о 20.00, з благословення Високопреосвященнійшого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, відбудеться наша чергова православна онлайн-зустріч в Zoom.

Цього разу вона буде присвячена Великому посту, а саме розглядатимемо тему ; “ВЕЛИКИЙ ПІСТ.ДІТИ. ХВОРІ, ЛІТНІ ЛЮДИ”. Як постити дітям, хворим? Для кого існують винятки ? Та інші аналогічні питання, думаємо, що будуть цікаві всім. Зустріч проводитиме Голова сімейного відділу Мукачівської єпархії УПЦ – протоієрей Олександр Онисько. Ми з радістю запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у розмові за посиланням – https://us06web.zoom.us/j/9239133491?pwd=aTNZMm1ZQXNqSTJOQUZYVlRUSmhsUT09 або вхід в ручну (ідентифікатор конференції – 923 913 3491 код доступу 0000). Ви також зможете бачити нас он-лайн в YouTube за посиланням :https://www.youtube.com/live/0UiQ_1wfCG8?feature=share Якщо в когось виникнуть питання щодо встановлення додатку, чи якісь проблеми з підключенням до зустрічі, то звертайтеся в Viber за номером +380958554850 (Маріанна).
Відео з попередніх зустрічей ви зможете переглянути на каналі „Православні он-лайн зустрічі” в YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZPYhKVJWujGX1YALE58gq7ZAkOIZ0dKy .

Чекаємо на вашу активну участь, запитання в коментарях під відео, в Zoom та телеграм групі Сімейного клубу: https://t.me/+8xGMHAE-2OA3ZThi

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.