КИЇВ. ДУХОВЕНСТВО ЄПАРХІЇ ПРИЙНЯЛО УЧАСТЬ В ЩОРІЧНИХ ЗБОРАХ СВЯЩЕННОСЛУЖИТЕЛІВ, ЩО ОПІКУЮТЬСЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМИ ЗСУ

8 лютого, з благословіння Блаженнішого Онуфрія митрополита Київського і всієї України, в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулось щорічне зібрання голів єпархіальних відділів, що опікуються військовослужбовцями ЗСУ та іншими силовими структурами.

Зустріч очолив голова Синодального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський та Богуславський Августин.

Мукачівську єпархію представляли голова єпархіального військового відділу прот. Ігор Білак та капелан настоятель Свято-Успенської храму міста Чоп прот. Миколай Вакаров.

З моменту вторгнення в Україну російських військ на території нашої Держави Українська Православна Церква опікувалась та продовжує виконувати свою гуманітарну місію для військовослужбовців ЗСУ.

В Мукачівській єпархії проводиться на постійній основі благодійна діяльність, яка направлена на допомогу військовим ЗСУ в різноманітній сфері.

Управління Мукачівської єпархії займалось, займається і на далі займатиметься пастирською опікою над нашими українськими героями та їх родинами. Було передано сотні тон вантажу на передову для наших бійців, придбано 8 автомобілів, засоби захисту, одяг, та безліч необхідних речей.

Щоденно в храмах та монастирях нашої єпархії лунає молитва за мир в Україні та перемогу над ворогом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.