Вихованці двох Недільних шкіл міста Ужгорода вклонилися святиням Закарпаття

Напередодні Богоявлення Господного учні старших класів Недільної школи, що діє при Свято-Троїцькому храмі, спільно з учнями Покровської Недільної школи м. Ужгород, продовжили веселити колядою чернечі обителі нашого краю, щоб прославити Народженого Господа нашого Іісуса Христа.

Під час паломницької поїздки дітлахи відвідали Красногірський Всіхсвятський чоловічий монастирь, де був відслужений перед чудотворною іконою Пресвятої Богородиці “Всіх скорботних радість” колінопреклонний молебен за мир в Україні та здоров’я наших воїнів-захисників.

Згодом паломники відвідали Кирило-Мефодіївський жіночий монастирь в якому спілкувалися з насельницями обітелі і дізналися багато інформації про духовне чернече життя в обителі. Монахині подякували дітям за чудові колядки за що останні отримали солодкі подарунки.

В Маріє-Магдалинівському жіночому монастирі в с. Зарічево ігуменя Варвара по-материнські зустріла діток смачним обідом, з радістю вислухала колядки діток.

Згодом діти відвідали старовинний храм-монастир на честь Покрови Пресвятої Богородиці у с. Кострино де був теж відслужений подячний молебень.

Заключним у мандрівці був монастирь на честь Похвали Пресвятої Богородиці в с. Доманинці. Настоятель монастиря, архімандрит Іван подарував діткам за коляди.

Вподарунок діти отримали солодокі подарунки та іконки, а також були помазані святим миром від покровителя обителі святого Гавриїла Ургабадзе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.