УЖГОРОД. Вихованці парафіяльного, спортивного клубу «Ніка» взяли участь у благодійному відкритому чемпіонаті міста з бойового мистецтва комбат самозахист ІСО (ВІДЕО, ФОТО+)

17 вересня в місті Ужгороді 84 спортсмени з області взяли участь у благодійному відкритому чемпіонаті Ужгорода з бойового мистецтва комбат самозахист ІСО (легкий та посилений контакт) серед юніорів, юнаків та молодших юнаків.

Захід проходить 17-18 вересня в Академії спортивного виховання, яка розташована в місті над Ужем.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь чемпіонаті взяли і вихованці спортивного клубу комбат самозахист ІСО «Ніка», який за ініцативи та сприяння настоятеля Свято-Успенському храму, голови Єпархіального відділу у справах катехизації, протоієрея Василія Поп діє вже кілька років при храмі села Дубриничі, що в Перечинському благочинні.

Нинішній турнір – благодійний. Учасники сплачують символічні внески, у залі також розміщена скринька для пожертв.

За словами організаторів чемпіонату усі кошти будуть передані, або на підтримку Збройних Сил України, або ж постраждалим минулого тижня вибухотехнікам (головний суддя змагань зараз на передовій, постраждалі бійці – його підлеглі). Рішення, куди спрямувати кошти, вирішать члени команд.

17 вересня змагалися учасники віком від 5 до 10 років включно, сьогодні, 18 вересня визначатимуть кращих у віковій категорії від 11 до 18 років.

Участь у турнірі беруть спортсмени з Ужгорода і району, серед них і діти-переселенці.

Детальніше про подію дивіться в сюжеті Tv21 Унгвар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.