ВІТАННЯ БЛАЖЕННІШОМУ МИТРОПОЛИТУ ОНУФРІЮ З НАГОДИ 8-Ї РІЧНИЦІ ІНТРОНІЗАЦІЇ

Ваше Блаженство, дорогий наш Першосвятитель і Отець!

Маємо честь від імені духовенства та монашества Мукачівської єпархії Української Православної Церкви та від себе особисто привітати Вас з 8-ю річницею Вашої інтронізації на древню кафедру Київських Митрополитів!

У цей складний час Ви є не тільки Митрополитом Київським і всієї України, але батьком всіх тих українців, які сьогодні є за межами своєї Батьківщини і чекають миру і спокою в нашій Державі поза своїми домівками.

Ваше Блаженство! Ми бачимо і відчуваємо любов у Христі, яку Ви випромінюєте до своєї пастви, і ця любов є очевидною для всіх. Любов, яку Ви маєте до нас, як голова і отець у Господі нашому Іісусі Христі «тішиться правдою», і воістину «усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить» (1 Кор. 13:6–7).

Господь обрав Вас Предстоятелем у важкий час і ми всі дякуємо Богові за це! Ваше серце, душа, розум цілісно переживають за усю Церкву і Її людей. Ваше сумлінне служіння у важкий момент в історії Української Православної Церкви і України приносить щедрі духовні плоди задля збереження миру в Україні і стійкості очолюваної Вами Церкви в Правді Божій і Її чистоті, яка дотримується канонічного порядку Святого Православ’я.

Ще раз вітаємо Вас, Ваше Блаженство і молимося Господу, щоб Милосердний Бог дарував Вам тілесну міцність, силу духовну та невичерпну допомогу у Вашому Першосвятительському служінні.

Просячи Ваших Першосвятительських молитв,
смиренний послушник Вашого Блаженства,
Митрополит Мукачівський і Ужгородський
Феодор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.