Відбувся фінал Першого всеукраїнського багатожанрового дистанційного конкурсу “Колиска життя”(ВІДЕО+)

08 липня 2022 року, в день святих покровителів сім’ї та шлюбу Петра і Февронії, відбувся фінал Першого всеукраїнського багатожанрового дистанційного конкурсу “Колиска життя”.
Цей конкурс, що проходив в Ужгороді за благословінням Високопреосвященнійшого Феодора, Митрополита Мукачівського і Ужгородського, вперше об’єднав талановитих діток та їх викладачів і втілив  ідеєю показати красу та цінність міцних родинних традицій, любові до мами та до Батьківщини саме через мистецтво.
Діти двох вікових категорій – молодшої (5-10 років) та старшої (11-16 років) – змагалися понад два тижні у чотирьох номінаціях, а саме: вокал, інструментальне виконавство, образотворче мистецтво та акторське прочитання.
Конкурс проходив у два тури, серед тих, хто вийшов у другий тур і визначалися призери та переможці.
Журі конкурсу обрало єдиного володаря Гран-Прі: нею стала Касинець Кіра за чудове виконання кавер-версії пісні “Біля тополі” на слова П.Солодухи.


Глядачі ж голосуванням обрали свого переможця: Призом глядацьких симпатій у номінації “Вокал” нагороджена Дворницька Віолетта за прекрасну пісню про маму. За словами дівчинки “родина – це дар від Бога”. “Колись небудь і я схилюся над колискою життя, щоб заспівати своєму малюку ніжну колискову”, – каже Віолетта.


Без перебільшення, усі діти, що брали участь у конкурсі, – талановиті, творчі, креативні, чудові! Радує, що в нас підростає прекрасне майбутнє: щире, сповнене любові до своєї землі, її цінностей і традицій!
Організатор конкурсу – БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “Я ХОЧУ ЖИТИ” на чолі з її очільницею Ангеліною Алексій висловлює сподівання, що цей конкурс знайде своє продовження, вшановуючи свято Дня родини, яке всі ми святкуємо 08 липня кожного року.
Крім того, організатор конкурсу наголошує, що кошти, які залишаться після всіх організаційних витрат з проведення конкурсу, будуть перераховані на потреби нашим незламним ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.