ВІТАННЯ ДО ДНЯ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ МИТРОПОЛИТА МУКАЧІВСЬКОГО І УЖГОРОДСЬКОГО ФЕОДОРА

Дорогі священнослужителі, чернецтво, брати та сестри!

Вітаю всіх Вас зі святом народження Церкви Христової!

Одним із найбільших та найважливіших свят, яке наповнює змістом і благодатною радістю наше єство, – зі святою П’ятидесятницею, Днем Святої Трійці!

Тайну Святої Трійці неможливо зрозуміти, осягнути, вивчити чи дослідити! Її можна тільки відчути і пережити серцем! Святі отці неодноразово у своїх працях пишуть і говорять про те, що ця тайна є незбагненною для розуму, але можлива до розуміння для нашої душі, яка є чистою і наближеною до Бога.

В сьогоднішній день хочу побажати, щоб на душі у кожного з нас було завжди спокійно, щоб в житті ніколи не згасав вогонь любові та надії. Намагаймося щодня дарувати увагу і душевне тепло всім, хто поряд.

У цей день Господь оновлює нас, оновлює світ і все, що його навпонює. Він нам дає Святого Духа, Який все живить і сповнює життям. Тому ми повинні старатися ставати кращими, доброзичливішими і світлішими.

Нехай Господь допоможе всім Вам у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле довгоочікувану перемогу і  мир на нашу Українську землю.

Боже благословення нехай перебуває зі всіма Вами!

З повагою,

митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.