ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Парафіяни Свято-Пантелеймонівського храму вклонилися святиням монастирів єпархії

Цими днями з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського група паломників, близько 60 людей, з смт. Великий Березний та навколишніх сіл, здійснила паломницьку поїздку до монастирів та найбільших святинь єпархії.

Паломництво розпочалося з Божественної літургії в монастирі на честь Похвали Пресвятої Богородиці, що зводиться в с. Доманинці.

Наступною зупинкою вірян незмінно став Свято-Успенський жіночий монастир в с. Домбоки де був відслужений молебен перед чудотворною іконою Пресвятої Богородиці «Скоропослушниця», яка вважається покровителькою нашого краю.

Далі паломники відвідали Свято-Покровський чоловічий монастир в с. Ракошино та головну чернечу обитель єпархії Свято-Миколаївський жіночий монастир в м. Мукачеві.

В місті над латорицею віряни також вклонилися святиням Красногорського чоловічого монастиря на честь Всіх Святих, де якраз в цей період кожного року відбувається чудо − цвітіння лілій біля чудотворної ікони Пресвятої Богородиці «Всіх скорботних Радість».

Паломники також відвідали Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївський жіночий монастир в м. Свалява.

В кожному монастирі, біля святинь особливо були піднесені молитви за мир в нашій Державі та за здоров’я воїнів, які її захищають!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.