«Духовні перлини у фотографії» – у Мукачівській православній єпархії відкрито онлайн-фотовиставку задля підтримки ЗСУ

Ідею почато реалізовувати з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за ініціативи журналіста-фотографа Анатолія Молнара, спільно з Інформаційним та Військовим відділами єпархії.

Фотовиставка має благодійну мету задля збору коштів на потреби військових Збройних Сил України під час війни.

Автор представив до уваги 16 фоторобіт, які у деталях відображають настрій вірян під час молитви, інтер’єрну оздобу храмів і, загалом, репортажі з найважливіших свят православної Церкви.

– Для мене як фотографа важливо, щоб людина, яка дивитиметься фото змогла відчути те, що відчуваю сам, коли знаходжуся у церковному середовищі. Це тепло, спокій, мир та благодать. Можливо, коли у Вас з’явиться таке фото вдома, то воно буде вас заспокоювати. На виставці представив фоторепортажі та деталі зібрані протягом останнього року. Це один момент.

Другий момент, хочеться донести до людей, що наша Українськка Православна Церква не осторонь такої трагедії, для нашого українського народу, як війна, і це ми показуємо ще з 24 лютого, коли всі волонтери нашої єпархії об’єдналися заради допомоги переселенцям, військовим та всім, хто постраждав від рук цієї безглуздої війни.

Хочеться, щоб глядач отримував спокій, а наші військові отримували ті речі, які їм необхідні задля найшвидшої нашої перемоги, – розповів у коментарі фотограф Анатолій Молнар.

Придбати і оплатити фотокартину на полотні ви можете наступним чином. Надсилаєте скрін про допомогу ЗСУ у вашому додатку Приват24 або іншого банку на вайбер за номером тел.: +380667257789 і отримуєте обраний лот. Стартова вартість холста зі світлиною – 1000 гривень.

Номер рахунку ЗСУ: UA843000010000000047330992708

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.