Ази любові змалку: на Мукачівщині недільна школа вивчає життєві істини (+Фото)

Кілька днів тому ми відсвяткували свято Стрітення Господнього – свято зустрічі людини з Богом у наших серцях.
Учителі недільних шкіл цього дня подбали, аби діти в молитві та думці шукали цієї великої зустрічі з Господом. Не виняток і Свято-Троїцький храм села Руське Мукачівського району.
“З дітками недільної школи пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира під час Божественної літругії торжественно освятили Стрітенські свічки та виконали величний гімн праведного Симеона”, – розповідає вчителька Наталія Смужаниця.
– А родзинкою празника для нас з дітками стала перша Стрітенська зустріч, під час якої ми за тортиком та чашкою чаю обговорювали дуже актуальну для сучасної молоді тему – день закоханих чи то день Валентина, і за православний день кохання святих Петра та Февронії.
У дуже доступній та цікавій формі розповіді, із запитаннями діток до своїх наставників, було розкрито таку сокровенну тему. І радує нас з отцем Тарасієм Шелельо одне: стовідсотково стверджене дітками, що в майбутньому, при їх юнацькій закоханості, вони обов’язково в день закоханих замовлятимуть молебень в церкві і помоляться разом зі своїми обранцями. Бо молитва – основа кохання, – зауважила у коментарі вчителька, Наталія Смужаниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.