СІМЕЙНИЙ КЛУБ. “Блудне співжиття або так званий “громадянський” шлюб”(ВІДЕО+)

22 грудня, з благословення Високопреосвященнійшого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, в храмі Святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського в Ужгороді відбулась чергова сімейна зустріч на тему: “Блудне співжиття або так званий “громадянський” шлюб”. Захід проходив в онлайн режимі, в якому взяли участь: настоятель храму Святителя Іоанна, голова Місіонерського відділу Мукачівської єпархії УПЦ – протоієрей Віктор Палош, юрист – Сергій Петрецький, психолог Сімейно-соціального проекту “Я хочу жити” – Світлана Ребрик та голова Сімейного відділу єпархії, клірик храму – протоієрей Олександр Онисько. В ході зустрічі обговорювали наступні теми:
Чи можна збудувати щастя на гріху? В чому зміст гріха блуда і чому Церква забороняє інтимні відносини до шлюбу.
Які шлюби визнає Церква? Чому ті, хто живуть у «цивільному шлюбі», ставлять себе поза церквою?
Психологічні проблеми так званого «громадянського шлюбу»?
Чому чоловіки не хочуть йти в ЗАГС, а жінки живуть в режимі очікування? Чому принцип спробуємо пожити не приводить до створення щасливої сім’ї.?
Чому потрібна реєстрація в ЗАГСІ або «штамп» в паспорті? Правовий аспект понять: громадянський шлюб, цивільний шлюб, співжиття, партнерство.

Нагадаємо, Сімейний клуб, який діє з благословення Високопреосвященнійшого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського при храмі Святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського в Ужгороді, збирається щомісяця для обговорення актуальних питань сімейного життя.

Запрошуємо до участі та чекаємо на ваші пропозиції щодо наступних тем в групі telegram https://t.me/+8xGMHAE-2OA3ZThi або ж в коментарях

за матеріалами сайту Храму Святителя Іоанна в Ужгороді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.