Благочинному Іршавського району, протоієрею Георгію Чулею – 85!

29 вересня виповнюється 85 років з дня народження благочинного Іршавського району, протоієрея Георгія Чулея. Отож, Інформаційний відділ Мукачівської єпархії вітає ювіляра і бажає йому міцного здоров’я та сил для служіння Церкві Христовій!

ВАШЕ ВИСОКОПРЕПОДОБІЄ, ДОРОГИЙ ОТЕЦЬ ГЕОРГІЙ!

В день Вашого 85-річчя дозвольте від себе особисто, духовенства, чернецтва та вірян древньої Мукачівської єпархії привітати Вас зі славним ювілеєм Вашого життя!

Ваш життєвий шлях є унікальною книгою, знайомлячись з якою всі ми вчимося, набуваємо досвіду, наповнюємося змістом віри в Христа і маємо беззаперечний приклад жертовного служіння Йому!

Господь обравши Вас для служіння йому наділив сповна Ваше єство і серце необхідними дарами і талантами аби слово Боже і Його Церква «стверджувалися вiрою i повсякденно зростали кiлькiсно» (Діян. 16:5).

Закінчивши відому Волинську духовну семінарію Ви ні на хвилину не перестаєте, щоденно нести у світ отримані Вами в стінах духовного закладу традиції та бачення, яке є світлом для світу (Мф. 5:14). Ви старанно і сумлінно своїм життям і служінням виконуєте в житті настанову апостола Павла «для всіх я став усiм, щоб спасти хоч деяких» (1 Кор. 9:22).

Господь так благословив, що пастирське служіння Ви звершуєте власне, як настоятель храму святих апостолів Петро і Павла в селі Білки. І, це природньо, адже сила і дух апостолів чітко і виразно проявляються у Ваших проповідях, промовах та служінні.

Сучасна Мукачівська єпархія – це велика церковна сім’я в якій не стільки повноваження, як обов’язки та головним чином відповідальність покладена на благочинних єпархії. Ви є одним з найстарших і найдосвідченіших благочинних нашої єпархії. Свій послух Ви виконуєте жертовно і бездоганно. Велика честь і шана Вам, отче, за це!

В цей день ми всі молитовно бажаємо Вам милості Божої, радості духовної, доброго здоров’я, Соломонової мудрості, терпіння, кріпості духовних і тілесних сил, таких необхідних у Вашому нелегкому служінні на благо Церкви Христової.

Нехай Всемилостивий Господь примножить роки Вашого служіння в парафії на честь святих апостолів Петра і Павла, благословить усі Ваші труди і благі починання та зішле Вам Свої невимовні милості й щедроти!

З повагою і шаною,
Митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор з паствою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.