СПРАВА МИЛОСЕРДЯ. Допоможемо побороти хворобу юній Олександрі з Перечинщини

Шановні друзі, дорогі брати та сестри звертаємось до Вас про допомогу в лікуванні. В 12-ти річної нашої Закарпатки Олександри Діянич, з с. Тур’я Поляна, що на Перечинщині, лікарі виявили пухлину головного мозку. На даний момент дівчина прооперована в Закарпатському обласному центрі нейрохірургії, і потребує довготривалого лікування та значних коштів на реабілітацію, що є не посильним для родини. Тому просимо по можливості долучитись до благої справи, підтримати родину перенести це випробування, а також молитовно просити Господа за зцілення важкохворої Олександри. Віримо в те, що кожному хто проявить милосердя до страждань ближнього Господь поверне сторицею. Більше детально про хворобу та лікування Олександри з сайтах благодійності: https://ubb.org.ua/ru/project/6191/ та БФ КИЯН: https://kiyan.com.ua/vrjatuj-dijanich-oleksandru/

цитуємо:

Олександра зростала здоровою дівчинкою, життєрадісною і щасливою, проте у 12 років щастя перетворилося на страшне горе.
Тоді лікарі поставили Саші страшний діагноз – пухлина IV шлуночка головного мозку (папілярна епендимома). Лікарі швидко зреагували, провівши хірургічне втручання, та біда знову стукає в двері…
Під час операції у дитини трапився крововилив, і Олександра потрапила в кому на півтора місяця. Зараз дитина вийшла з коми, та знову щастя ніби відвертається… Дівчинка лежить без жодного руху – повна бездіяльність.
До важкої хвороби Саша була дуже енергійною дитиною, любила читати, малювати, брала участь у різних шкільних гуртках, мріяла стати поліцейським, на свої роки робила багато чого: допомагала батькам по господарству, оскільки вона з родиною жила в селі, допомагала мамі з бабусею справлятися з городом. А зараз дівчинка не може навіть поворухнути пальцем руки, не розмовляє, не реагує на людей.
Лікарі зробили все, що було в їх силах. Тепер вони рекомендують реабілітаційний центр “Модричі” з надією на покращення фізичного стану.
Ми щиро віримо у любов Божу і сподіваємося на допомогу небайдужих людей!
Картка Приватбанку: 4149 4993 4715 0995
(Отримувач по картці мама Діянич Василина)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.